Nieuws

Hoera: De astma voorleesboekjes zijn gedrukt (20-4-2022)

Goed nieuws! De eerste druk van de astma voorleesboekjes is zojuist bij ons geleverd. Wij zijn super trots om de boekjes nu in handen te hebben. Onze voorleesboekjes en de informatieve brochures zullen verkocht worden in de webshop van onze partner Artsen voor Kinderen. 

Lees ook onze post op LinkedIn.

Voorlezen op Basisschool Drostenburg (29-10-2021)

Natuurlijk testen wij ons informatiemateriaal ook eerst bij de doelgroep voordat het gedrukt wordt. Zo hebben we voor ons boek 'Superhelden met astma' voorgelezen aan kinderen op basisschool Drostenburg in Amsterdam. Drostenburg is een school voor kinderen met een chronische aandoening. Voor ons de perfecte plek om te leren wat kinderen van ons boek vinden. Bij welke leeftijden sluit ons verhaal aan en welke onderdelen zijn misschien te moeilijk of juist te makkelijk? Het was extra speciaal om ook de meningen van kinderen met astma te horen. Konden zij zich inleven in de hoofdpersoon? En welke onderdelen waren misschien nieuw of anders voor hen? Natuurlijk mochten alle kinderen hun mening geven over ons boek.

Het mooiste compliment van de dag kwam van een kindje met epilepsie: “Zouden jullie ook een boekje over een superheld met epilepsie kunnen maken?”.

Ons bedrijf is officieel!

Vanaf vandaag, 10 september 2020, staan wij officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel en daarmee is Aceso4u nu officieel een bedrijf. Voor ons is dit een bijzonder moment, want na onze lange voorbereiding kunnen we nu echt als bedrijf aan de slag. We gaan onze dromen en ideeën werkelijkheid maken.